Fenna

 

 

Fenna werd op 25 februari 2007 geboren als Geertje van Maarheez’s Hof bij Lies Keeman in Balen (gemeente Lommel) in België.

Ze heeft twee broertjes en vier zusjes. Haar broer Buddy (Gerrolt) woont in Amerika, haar andere broer Frodo woont in Zoetermeer bij de familie Welschen-Peters. Een zusje woont ook in Amerika. Een ander zusje Stabi (Gretha) woont in Tsjechië en twee zusjes wonen in België. Samen met Gitta heeft ze al eens in de ring gestaan. Fenna kreeg toen een mooie 1U en was beste teef.

Fenna’s mama heet Yana en haar knappe papa heet Stabylands Foppe von Anne-Djulre. Hij heeft meerdere kampioenstitels op zijn naam staan. Een papa om trots op te zijn.

Papa Foppe heeft zijn looks niet van een vreemde. Ook zijn vader Anne en diens vader Jurre hebben heel wat titels binnengehaald.

Fenna is een schat van een teefje. Heel lief naar andere honden en mensen, vooral kinderen. Af en toe een beetje voorzichtig, eerst de kat hm hond uit de boom kijkend, iets dat niet vreemd is voor een stabij.

Ze heeft de showresultaten behaald die nodig zijn om zelf mama te mogen worden. Ook heeft ze van haar mama en papa mooie A-heupen gekregen.

Fenna heeft op 21 april 2009 haar eerste 8 pups gekregen samen met Maiko fan Mel’s Famke, ons A-nest: 5 zonen en 3 dochters. Alle acht maken het goed en ze hebben lieve baasjes. Van haar zonen staan Aiko Foppe Út it suden en Arjen Hylke Út it suden op de dekreuenlijst. Aiko heeft de titels Nederlands Jeugdkampioen en Nederlands Kampioen op zijn naam staan. Super trots zijn wij op hen en hun baasjes.

Op 4 mei 2010 heeft Fenna samen met Yep fan ’t Fûgelhiem 3 gezonde zonen en 4 dochters gekregen. Uit dit mooie B-nestje is Lobke bij ons blijven wonen !!

Na een gezellige logeerpartij hebben Fenna en Kwibus fan ‘e Blommetún op 17 november 2011, 3 mooie dochters en 1 knappe zoon gekregen. Samen vormen Sanne Diede Doutske en Joep ons D-nestje.

Na 3 prachtige nestjes geniet Fenna ondertussen van haar welverdiende rust. Ze moedert nu vol liefde over de pups van onze andere dames die in huize Helmer geboren worden.


zooplus.nl